Premium All Inclusive cruisen met NCL

Heeft u al eens een all-inclusive vakantie beleefd? De kans is groot dat u uw portemonnee gedurende uw verblijf in de (hotel)kluis kon laten liggen en u zich totaal niet bezig hoefde te houden met uw uitgaven. Per 3 april 2017 wordt dit concept in ultieme vorm geïntroduceerd aan boord van de schepen van Norwegian Cruise Line!

Aan boord

De vloot van Norwegian Cruise Line bestaat uit 15 schepen (de 16e wordt volgend jaar toegevoegd) en wordt gekenmerkt door een veelvoud aan entertainment– en culinaire faciliteiten. Op de nieuwste schepen vindt u o.a. uitgebreide waterparken, de modernste sportfaciliteiten en touwbanen, waar de echte avonturiers zich compleet kunnen uitleven. Ook binnen in het schip zijn de mogelijkheden talrijk; tientallen restaurants en bars zullen zeker aan uw culinaire behoeften kunnen voldoen en bieden voor elke gast een geschikte gelegenheid. Norwegian Cruise Line heeft als eerste rederij het concept ‘Freestyle Dining’ geïntroduceerd, wat inhoudt dat u eet waar, hoe laat en met wie u wilt, dresscodes zijn niet van toepassing. Diverse restaurants zijn bij de reissom inbegrepen, daarnaast heeft u de keuze uit vele specialiteitenrestaurants waarvoor u een kleine toeslag betaalt.

Premium All Inclusive concept

Met het nieuwe concept van Norwegian Cruise Line boekt u uw cruisevakantie voortaan op all-inclusive basis. Dit houdt in dat een drankpakket (bestaande uit een uitgebreide selectie eersteklas alcoholische dranken, frisdranken, flessenwater en koffiespecialiteiten bij de maaltijden) en uw fooien standaard bij uw reissom zijn inbegrepen! Boekt u een Haven Suite of hoger, dan geniet u naast deze voordelen nog van gratis toegang tot een geselecteerd aantal specialiteitenrestaurants, 250 minuten gratis internet en $ 100,- boordtegoed per suite. De rederij speelt hiermee uitstekend in op de behoefte van haar gasten om al op het moment van boeking een duidelijk overzicht van uitgaven tijdens de reis te krijgen.

Premium All Inclusive

Boek uw cruise

De schepen van Norwegian Cruise Line brengen u naar ’s werelds mooiste bestemmingen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een cruise langs historische steden in de Middellandse Zee, een cruise langs de fjorden van Alaska of een kennismaking met koala’s en kangoeroes in Australië? Met het Premium All Inclusive concept komt u na een dag op verkenning ‘thuis’ op uw schip, in uw comfortabele hut, en drinkt u een heerlijke cocktail op uw balkon terwijl de zon ondergaat. Klinkt geweldig, vindt u ook niet?


Lees hier meer over Norwegian Cruise Line

Bekijk het gehele aanbod van Norwegian Cruise Line:

[btn_link url=”https://www.cruisewinkel.nl/ncl-promo/” size=”medium” cls=”danger”]Ga naar cruisewinkel.nl[/btn_link]

[btn_link url=”https://www.cruisewinkel.be/ncl-promo/” size=”medium” cls=”danger”]Ga naar cruisewinkel.be[/btn_link]