Geen stress aan boord op Mein Schiff 6

Vanaf 2017 wordt er een nieuw “feel good schip” toegevoegd aan de vloot van TUI Cruises: het Mein Schiff 6. Haar doopvaart zal plaatsvinden op 3 juni 2017 en koers zetten richting de Noorse Fjorden vanaf Kiel. Het schip zal actief worden in Noord-Europa, de Baltische Zee en TUI Cruises’ nieuwste vaargebied Noord-Amerika.

TUI Cruises werd opgericht in 2008 en is gevestigd in Hamburg. De vloot van TUI Cruises kenmerkt zich door een thuisgevoel, waarbij genieten voorop staat. De bemanning is vriendelijk en behulpzaam en de hutten stralen een ontspannen sfeer uit. Aan boord geld het all-inclusive concept, waarbij in de meeste restaurants dranken en eten zijn inbegrepen in de prijs. Ook is een grote diversiteit aan eetgelegenheden, van een Sushi Bar tot een steakhouse en van een pasta restaurant tot Surf & Turf.

TUI Cruises vloot

Evenals haar zusterschepen Mein Schiff 1 t/m 5 bezit Mein Schiff 6 over een groot aantal restaurants en bistro’s. Het schip biedt voor ieder wat wils, zo is er een spa met massages en schoonheidsbehandelingen, een groot zwembad om te ontspannen en een sportgedeelte voor uiteenlopende activiteiten. De uitgebreide spa is een ideale plek voor ontspanning en voorziet u van de beste massages en schoonheidsbehandelingen. Sportieve passagiers kunnen vrijuit bewegen in de sportzaal. In de avonduren bezoekt u bijzondere theatervoorstellingen en concerten!

Mein Schiff 6 - restaurant

Mein Schiff 6 - buitendek

Familievriendelijk en alles inclusief!

Mein Schiff 6 is een zeer familievriendelijk schip. Zo reizen kinderen tot 14 jaar gratis in de hut bij hun ouders en in diverse kinderclubs worden leuke activiteiten georganiseerd. Babykamers en speciaal eten voor de jonge passagiers maken het familieconcept compleet. Met het premium all-inclusive concept van TUI Cruises geniet u 24 uur per dag van een groot aanbod dranken en zijn smakelijke gerechten, entertainmentprogramma’s en een Nespresso machine in uw hut eveneens bij de diensten inbegrepen.

Mein Schiff 6 - speelkamer

Mein Schiff 6 - restaurant

Luxe hutten en prachtige suites

De meeste hutten aan boord zijn voorzien van een balkon met een fascinerend uitzicht over zee. Tevens zijn er luxe suites en familiehutten te boeken, die van alle gemakken voorzien zijn. Elke hut is uitgerust met moderne apparatuur en comfortabele meubels.

Mein Schiff 6 - hut

Mein Schiff 6 - balkonhut

Kom aan boord van Mein Schiff 6 en ervaar een unieke cruise!