Cruises zijn helemaal hot

Ben jij er nog niet van overtuigd dat cruisen hartstikke gaaf is? Bekijk dan de toffe video van RTL Boulevard:

Cruisen wordt steeds hipper. Niet zo gek als je bedenkt dat er tegenwoordig schepen zijn met torenhoge glijbanen, indoor skydiving, surfsimulatoren en ziplines.

nature

Er is zelfs een gloednieuw schip met een kartbaan op het bovenste dek! De Norwegian Bliss is hierin uniek en het eerste schip ooit in de geschiedenis dat dit mogelijk maakt.

nature

Steeds meer jongeren kiezen ervoor om aan boord van een schip te stappen en bijvoorbeeld richting het Middellandse Zeegebied (Spaanse eilanden, Griekse Eilanden) of Noord-Europa (Scandinaviƫ, Baltische Staten) te varen.

nature

Talloze bars, restaurants, winkels en shows zorgen ervoor dat je je geen moment verveelt. En dan te bedenken dat je ook nog eens elke dag op een nieuwe bestemming aankomt waar je heerlijk op het strand of in het centrum kan rondstruinen.

nature

Je drijvende hotel ligt eind van de dag weer klaar om naar de volgende haven te varen, waar je vrijwel niks van merkt door de stabilisatoren die het schip goed in evenwicht houden.

nature

Bekijk de beste cruises voor jongeren! Wil je weten welke cruise er bij jou past? Stuur ons een WhatsApp-bericht (06 275 320 54), bel (020 236 0 236) of mail ons.

nature

Kijk op onze Instagram account voor veel meer mooie cruise foto’s en video’s!

Geschreven door: Stefan (marketeer bij cruisewinkel)