Symphony of the Seas: een prachtige compositie op zee

Bent u zich al aan het oriënteren op uw cruisevakantie van volgend jaar? Zoek niet langer en ga in de zomer van 2018 aan boord van het schip waar iedereen het nu al over heeft: de Symphony of the Seas.

Royal Caribbean beschikt over de grootste schepen ter wereld, waarop u steevast de nieuwste en meest innovatieve faciliteiten vindt. De Symphony of the Seas is hierop geen uitzondering, zij zal (net als haar zusterschip de Harmony of the Seas) beschikken over o.a. een ijsbaan, surfsimulatoren, draaimolen, klimmuren en de bekende ‘Ultimate Abyss’. Deze glijbanen, waarin u op een matje op hoge snelheid maar liefst 10 dekken naar beneden roetsjt, zijn alleen geschikt voor echte durfals! Ook waterglijbanen zijn aan boord van de Symphony of the Seas volop aanwezig. Stap in een van de drie glijbanen van ‘The Perfect Storm’ en doe een wedstrijd wie het eerst beneden is. Voor kinderen staat waterpark ‘Splashaway Bay’ garant voor een hele middag vermaak. Binnenkort zal een geheel nieuwe, avontuurlijke attractie bekend worden gemaakt, uiteraard houdt cruisewinkel u op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Na een dag vol avontuur bent u natuurlijk wel toe aan een heerlijk diner. Aan boord vindt u maar liefst 20 dineropties met gerechten van over de hele wereld. Wilt u à-la-carte of buffet dineren, binnen of buiten? De keuze is aan u!

De Symphony of the Seas is opgedeeld in verschillende ‘neighborhoods’, waarvan ‘Central Park’ de bekendste is. Deze prachtige binnentuin met meer dan 12.000 planten en bomen is ook te vinden op de eerste drie Oasis-klasse schepen en vormt een oase van rust. Rondom de tuin zijn diverse restaurantjes te vinden, waardoor de associatie met New York snel gemaakt is. De Royal Promenade aan de binnenzijde vormt het hart van het schip en voor vele passagiers tevens een ontmoetingsplaats. Hier treft u vele winkels, bars en restaurants en bent u verzekerd van een gezellige avond. Bijzonder om te noemen is de Bionic Bar, waar uw drankje door een robotarm wordt gemaakt en geserveerd, en de Rising Tide Bar, die heen en weer beweegt tussen meerdere dekken. In het Aqua Theater, te vinden in de ‘Boardwalk’, is elke avond een (letterlijk!) spetterende show te bekijken, wanneer de crew een voorstelling opvoert met het diepste zwembad op zee. Spektakel gegarandeerd!

Royal Caribbean

Uw accommodatie aan boord van de Symphony of the Seas is van alle gemakken voorzien. Heeft u gekozen voor een binnenhut? Dan geniet u alsnog van uitzicht over zee door middel van een virtueel balkon! Door de nieuwste technologie ziet u via een vloer-tot-plafond projectie live wat er buiten gebeurt. Net als op de andere Oasis-klasse schepen zijn ook op dit schip ‘Central Park’ en ‘Boardwalk’ hutten boekbaar, waarbij u in plaats van op zee, op de binnentuin of de bruisende Boardwalk uitkijkt.

De Symphony of the Seas gaat vanaf april 2018 in de Westelijke Middellandse Zee varen, waarbij zij wekelijks vertrekt vanuit Barcelona. De komende tijd zullen nog meer noviteiten bekend worden gemaakt, houd onze blog en social media kanalen dan ook goed in de gaten!

Uzelf verzekeren van een onvergetelijke beleving? Uw cruisereis met de Symphony of the Seas boekt u uiteraard bij cruisewinkel.nl of cruisewinkel.be!