Norwegian Breakaway

Vandaag zal in de Bremerhaven in Duitsland de overdracht plaatsvinden van het nieuwste schip  de Norwegian Breakaway aan Norwegian Cruise Line. Het schip heeft alle laatste testen positief doorstaan en zal zich opmaken voor een feestelijk weekend.

Na de ceremonie in de Bremerhaven zet het schip koers naar Rotterdam waar het op vrijdag in de haven zal aankomen. Op zondag 28 april zal het schip zijn allereerste officiële cruise maken richting Southampton om vervolgens op 30 april te beginnen aan de Trans-Atlantische oversteek.

Aan boord van de Norwegian Breakaway zullen de gasten zich geen moment vervelen. Het schip is voorzien van een aantal bijzondere faciliteiten, zo heeft het schip het grootste waterpark aan boord met spannende glijbanen, waar jong en oud zich zal vermaken.`the Waterfront´ is een prachtig aangelegde openluchtpromenade met diverse winkeltjes. Het schip beschikt daarnaast over diverse restaurants en ook op dit schip dineert u volgens het principe van “Freestyle Cruisen”. Dit houdt in dat u waar, wanneer en met wie u wilt kunt eten!

Tot en met april volgend jaar zal de Norwegian Breakaway diverse routes in de Caribbean varen.
Klik hier voor een overzicht van de cruises van het nieuwste schip.

Bron afbeelding Norwegian Breakaway: Ritu Manoj Jethani / Shutterstock.com