Royal Caribbean voegt Quantum of the Seas toe aan vloot

Royal Caribbean staat bekend als een van de meest innovatieve rederijen met schepen die ieders verbazing te boven gaan. Waarschijnlijk kent u de beroemde Oasis en de Allure of the Seas, momenteel de twee grootste cruiseschepen ter wereld. In het najaar van 2014 zal de vloot van deze rederij worden uitgebreid met de Quantum of the Seas, gevolgd door de Anthem of the Seas in 2015. Gisteren is een tipje van de sluier opgelicht betreffende de faciliteiten aan boord van de Quantum of the Seas!

De Quantum of the Seas zal maar liefst 18 dekken gaan tellen en biedt plaats voor 4180 passagiers. Avontuurlijke gasten kunnen een heuse skydive gaan meemaken in het Ripcord by iFly, de eerste skydive ervaring op zee! Ook zeer uniek is de North Star, een glazen capsule die u tot 100 meter boven het schip brengt en u een fantastisch uitzicht biedt over zee.

Blijft u liever met beide benen op de grond (of op het dek!) kunt u ontspannen in Two70°, een meerdere verdiepingen tellende ruimte waar u zowel overdag als ’s avonds kunt genieten van live optredens. Ook uniek zijn de botsauto’s en de rolschaatsbaan in het SeaPlex, een ruimte voor diverse sportieve activiteiten.

Uiteraard zijn ook de hutten aan boord van alle gemakken voorzien, zo beschikken alle hutten over uitzicht. Aan diverse types binnenhutten zijn technologische snufjes toegevoegd, waardoor het lijkt alsof u een balkonhut met zeezicht heeft!

Vanaf 4 juni 2013 gaan de eerste afvaarten open voor de verkoop, het schip zal diverse routes vanaf New York gaan varen. Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe klasse van Royal Caribbean? In de komende maanden volgt nog meer nieuws, wij houden u op de hoogte!