Regent Seven Seas maakt uitbreiding luxe vloot bekend

Zoals u weet, is de cruisewereld volop in ontwikkeling. Gisteren bereikte ons het nieuws dat ook de vloot van Regent Seven Seas zal worden uitgebreid met een nieuwe aanwinst! In de zomer van 2016 wordt de Seven Seas Explorer feestelijk gedoopt, zij zal het vierde en grootste schip van de rederij worden. Na deze uitbreiding is Regent Seven Seas qua capaciteit de grootste ‘luxury cruise line’ ter wereld!

Aan boord van dit nieuwe vlaggenschip treft u louter suites aan, allen beschikken over een privébalkon. Met slechts 738 gasten wordt de intieme sfeer, welke zo kenmerkend is voor de schepen van Regent Seven Seas, gegarandeerd. Aan boord van de Seven Seas Explorer zult u kunst en modern design aantreffen, afgewisseld met natuurlijke materialen als exotisch steen en houtsoorten.

U heeft keus uit maar liefst zes verschillende restaurants waar u kunt genieten van culinaire hoogstandjes. Verdere ontspanning vindt u in de Canyon Ranch SpaClub en in het twee dekken tellende Explorer Theater. Verdere details worden later bekend gemaakt door de rederij, wij houden u op de hoogte!