Doop van de AIDAperla

Haar eerste grote reis zit erop! Na een maand lang varen langs o.a. Napels, Singapore en Salalah in Oman, is de AIDAperla aangekomen op Palma de Mallorca. Vanuit hier zal het schip tot maart 2018 varen.

De AIDAperla zal op 30 juni officieel gedoopt worden. De doopceremonie met vuuwerk zal vanaf 21:30 live te volgen zijn op het internet. De godmother van het schip is het Duitse model Lena Gercke. Vanaf 1 juli zal het zusterschip van de AIDAprima vanuit Barcelona en Mallorca over de Westelijke Middellandse Zee varen. Tijdens deze 7-daagse cruises zullen de bestemmingen Florence (Livorno), Rome (Civitavecchia) en Corsica worden aangedaan. Met ingang van maart 2018 zal de haven van Hamburg het start- en eindpunt zijn van de AIDAperla.

De AIDAperla is totaal 300 meter lang en biedt plaats aan 3.300 passagiers. Onder de hoogtepunten aan boord vallen een skywalk, Beach Club met speciaal daken het Activity Deck “Four Elements” met mini-golfbaan, glijbaan en klimwand.

Tevens is de naam van het nieuwste schip van AIDA bekendgemaakt: de AIDAnova. Dit schip zal het eerste vaartuig zijn in de nieuwe Helios-klasse en wordt gebouwd in de Meyer Werft in Papenburg. Het 13e schip in de vloot van AIDA zal eind 2018 te water worden gelaten en de Canarische Eilanden en Madeira op haar vaarroute hebben. De eerste 8-daagse Canarische Eilanden cruises kunnen nu al geboekt worden!


Bekijk het ontwerp van de AIDAnova

Lees meer over de prachtige schepen van AIDA Cruises en vindt uw ideale cruisereis bij cruisewinkel.nl of cruisewinkel.be